PROGRAMMA

KAMPEN PASEN EN ZOMER 2020

Klik hier voor alle praktische informatie over tijdstip, opvang, prijs en plaats

​Klik hier voor meer uitleg over de werkwijze en de visie achter de kampen

KAMPEN PASEN EN ZOMER 2021: programma verwacht januari 2021

 

GA JE MEE KLEINE BEER?
1 - 3 JULI 2020

4 - 6 JAAR

Kleine beer is wel klein, maar toch kan hij al veel! Samen met Grote beer beleeft hij allerlei avonturen en elke dag ontdekt hij weer wat nieuws.
De verhaaltjes van Kleine beer zijn een prachtig uitgangspunt om kleine kinderen te leren over een goede veilige wereld en hen een sterk basisvertrouwen te schenken.

 

JONGE HELDINNEN

6 - 10 JULI 2020

VOLZET

MEISJES  7 - 10 JAAR

Van je lichaam houden, trouw zijn aan jezelf, je grenzen en noden aangeven, wild en sterk mogen zijn, elkaar steunen als meisjes, ... . Dit zijn thema's waarin we jonge meisjes niet vroeg genoeg kunnen meenemen. Een girls-only week vol knutsels en verwennerij.

 

NIMMERLAND

13 - 17 JULI 2020

VOLZET

7 - 12 JAAR

Op een avond vliegt Peter Pan de slaapkamer binnen van Wendy, John en Michael. Hij neemt hen mee naar Nimmerland, het land van avontuur en van de eeuwige jeugd. Maar ook het land van Tijgerlelie en haar wilde indianen, en van de gevreesde kapitein Haak en zijn piraten ... . Een avontuurlijke week vol fantasie.

 

DE GRUFFALO

10 - 14 AUG 2020

VOLZET

4 - 6 JAAR

Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen dat had Muis toch niet verwacht ... . Een zomerweek voor dappere én bange dierenvrienden
.

 

MAANMEISJES
24 - 28 AUG 2020

MEISJES 11 - 13 JAAR

Een meidenweek vol caring en sharing, waarin we vieren wie je bent en waarin je kan dromen over de vrouw die je straks wilt worden. We knutselen, lachen, vertroetelen onszelf en elkaar en we delen verhalen met oude en nieuwe vrouwenwijsheid.

 

Inschrijfformulier

©2018 by Birgit Goetgeluck