PROGRAMMA

KAMPEN PASEN EN ZOMER 2022

4-8 april                          Doe je eigen dingetje                                   4-6 jaar

11-15 april                      Ge zijt wie ge zijt                                           7-11 jaar

4-8 juli                             Het land van de grote woordfabriek           7-11 jaar

11-15 juli                         Jip en Janneke                                               4-6 jaar

18-22 juli                         Geluksvogels                                                  7-11 jaar

15-19 aug                        De bromtrol                                                   4-6 jaar

22-26 aug                        Maanmeisjes                                                 meisjes 10-13 jaar         WACHTLIJST

Klik hier voor alle praktische informatie over tijdstip, opvang, prijs en plaats

​Klik hier voor meer uitleg over de werkwijze en de visie achter de kampen​

 

DOE JE EIGEN DINGETJE
4-8 APRIL

4-6 jaar

IMG_0502_edited.jpg

Onze bron van inspiratie is tijdens dit themaweekje natuurlijk de lente. Iedereen voelt het immers al overal kriebelen, en kriebels kunnen de prachtigste vormen aannemen eenmaal ze hun weg naar buiten vinden. Zo niet maken ze je erg onrustig en zenuwachtig en blijft het onaangenaam in je hoofd of in je lijfje ronddraaien. Tijdens dit lentekriebels-weekje kun je al je kriebels eruit spelen, knutselen, zingen, dansen, of je bedenkt vast zelf wel een manier!

 
IMG_8508_edited_edited.jpg

GE ZIJT WIE GE ZIJT
11-15 APRIL

7-11 jaar

Een lenteweek om volop jezelf te zijn en al je ideeën tot leven te brengen of gewoon te doen waar je blij van wordt. Met je vrienden, de dieren op de boerderij of op je gemakje alleen. 'Want wie je ook bent, groot, dun of klein. Het allerbeste is gewoon jezelf te zijn. Want, ge zijt wie ge zijt, wie ge zijt. En jezelf raak je nooit meer kwijt. Vooruit met de geit!'

 
Schermafbeelding2021-02-06om20.30_edited.jpg

HET LAND VAN DE GROTE WOORDFABRIEK
4-8 JULI

7-11 jaar

'Het land van de grote woordfabriek' is een betoverend verhaal over de kracht van woorden: hoe rijk ze je kunnen maken én hoe weinig je er soms maar nodig hebt om iemand te raken. Een magische week vol creativiteit en ontspanning voor verlegen dichters en babbelkonten.

 

JIP EN JANNEKE
11-15 JULI

4-6 jaar

EnMfRXQW8AU1dWv.jpeg

Jip en Janneke zijn twee vriendjes vol leuke ideeën en kattenkwaad. Hun verhaaltjes zijn heel herkenbaar voor kinderen en bieden volop inspiratie voor leuke knutsels, spelletjes  en gesprekjes. Een weekje voor kleine deugnietjes!

 
e910f2aaa9660e0d9a9e1c3b0bc6b8af8dd7f57e_edited.jpg

GELUKSVOGELS
18-22 JULI

7 - 11 JAAR

De vogels uit de boeken ’Geluk voor kinderen’ vertellen ons van alles over oprecht geluk en warme vriendschap. Hoe maak je van elke dag een feest? Hoe kan je een goede vriend zijn en blijven? Een week vol ontspanning, knutsels en spel voor kleine gelukszoekers.

 

DE BROMTROL
15-19 AUGUSTUS

4 - 6 jaar

bromtrol4_edited.jpg

De kleine trol probeert een hut te bouwen, maar dat stomme ding stort steeds weer in elkaar. De appels willen niet uit de boom vallen en de papieren bootjes zinken allemaal... Dat maakt de kleine trol heel boos. Echt heel boos. Hij bromt ervan. Hij is een bromtrol! Op een dag hebben zijn vriendjes er genoeg van en ze pakken hun koffers. Kan
de kleine trol het wel weer goedmaken? 

 

MAANMEISJES
22-26 AUG

MEISJES 11 - 13 JAAR

WACHTLIJST

IMG_0796_edited.jpg

Een girls-only week zonder verplichtingen, om gewoon ontspannen jezelf te zijn. Beauty-salon, henna-tattoos, kletsen met elkaar, leuke knutsels, dromen, lachen, vertroetelen, vrouwenwijsheid en alles waar jouw meisjeshart blij van wordt!