PRAKTISCH

  • ROUTE EN GPS

De praktijk bevindt zich in de voormalige duiventoren van het kasteel van Rooigem te Sint-Kruis. Het officiële adres is Rooigem 1 maar je vindt de ingang van het domein door je GPS in te stellen ter hoogte van Bisschopsdreef 53. Als je Rooigem 1 ingeeft, zal de GPS je naar de buren aan de achterkant van het domein sturen waar geen ingang is naar de praktijk!

Bekijk op kaart

  • PARKEREN

De infrastructuur voor parkeren op het domein zelf zal nog worden aangepast, maar voorlopig worden wagens niet toegelaten en wordt er gratis geparkeerd net buiten het domein. Waar de Bisschopsdreef uitkomt op de Gemeneweideweg-Noord kan je je wagen parkeren langs de weg. Daar bevindt zich tevens de ingangspoort van Rooigem.

Bekijk op kaart

  • PRIVAAT DOMEIN

Het kasteel wordt bewoond door Martin, Ellen en hun kinderen. Het domein rond het kasteel is dus niet toegankelijk voor publiek. Gelieve de privacy van de bewoners te respecteren en niet rond te dwalen op het kasteeldomein. Enkel onder begeleiding en als onderdeel van therapie kan het domein betreden worden.​

  • PRIJZEN VANAF OKTOBER 2019

Intakegesprek                                   75€ 

Kindsessie                                         55€  (verzekering inbegrepen)

Oudergesprek                                  65€ 

Ouder-kindsessie                             65€ 

Verslag                                              60€

Overleg op verplaatsing                 60€ + verplaatsing (0,3653€ per kilometer)

  • TERUGBETALING

Afhankelijk van de ziekenbond wordt een aantal sessies gedeeltelijk terugbetaald. 

Klik hier voor meer informatie per ziekenbond

  • AFSPRAAK ANNULEREN

Gelieve minstens 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen als een afspraak niet kan doorgaan. Zo kan de planning nog worden aangepast of kan iemand anders de plaats invullen. Bij laattijdig of niet annuleren wordt de afspraak aangerekend.

  • GESCHEIDEN OUDERS

In geval van echtscheiding vereist de wetgeving schriftelijke toestemming van beide ouders om een begeleiding van het kind op te starten. Er worden geen verslagen gemaakt in het kader van juridische procedures.