top of page
Praktisch: Pro Gallery

PRAKTISCH

  • ROUTE EN GPS

De praktijk bevindt zich in de voormalige duiventoren van het kasteel van Rooigem te Sint-Kruis. Het officiële adres is Rooigem 1 maar je vindt de ingang van het domein door je GPS in te stellen ter hoogte van Bisschopsdreef 53. 

Bekijk op kaart

  • PARKEREN

Wagens worden niet toegelaten op het domein. Er wordt gratis geparkeerd net buiten het domein. Waar de Bisschopsdreef uitkomt op de Gemeneweideweg-Noord kan je je wagen parkeren langs de weg. Daar bevindt zich tevens de ingangspoort van Rooigem.

Bekijk op kaart

  • PRIVAAT DOMEIN

Het domein rond het kasteel is niet toegankelijk voor publiek. Gelieve de privacy van de bewoners te respecteren en niet rond te dwalen op het kasteeldomein. Enkel onder begeleiding en als onderdeel van therapie kan het domein betreden worden.​

  • PRIJZEN VANAF SEPTEMBER 2023

Kindsessie                                         65€  (verzekering inbegrepen)

Oudergesprek                                  80€ 

Verslag                                              75€

Overleg op verplaatsing                 75€ + verplaatsing (0,45€ per kilometer)

  • TERUGBETALING

Afhankelijk van de ziekenbond wordt een aantal sessies gedeeltelijk terugbetaald. 

  • AFSPRAAK ANNULEREN​

Gelieve minstens 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen als een afspraak niet kan doorgaan. Zo kan de planning nog worden aangepast of kan iemand anders de plaats invullen. Bij laattijdig of niet annuleren wordt de afspraak aangerekend.

  • GESCHEIDEN OUDERS

In geval van echtscheiding vereist de wetgeving schriftelijke toestemming van beide ouders om een begeleiding van het kind op te starten. Er worden geen verslagen gemaakt in het kader van juridische procedures.

Praktisch: About Me
bottom of page